Приветствую Вас Гость | RSS
Регистрация | Вход

Темы для Юкоз

Поделиться


Архив записей

Главная » 2013 » Апрель » 1 » Пропозиція від Українського центру підготовки абітурієнтів
09:36
Пропозиція від Українського центру підготовки абітурієнтів

З метою підвищення якості підготовки учнів до ЗНО та ДПА Український центр підготовки абітурієнтів (УЦПА) створив інтернет-проект http://ucpa.com.ua, який дозволяє учням перевіряти рівень власних знань як за окремими темами, так і за усім матеріалом того чи іншого шкільного предмету.

Інтернет-проект http://ucpa.com.ua містить величезну базу запитань, на основі якої є можливість генерування безлічі варіантів тестів. До кожної теми додається теоретична частина. Також, за кожним користувачем зберігається історія результатів.

Ми пропонуємо Вашій школі БЕЗКОШТОВНО отримати доступ до всіх курсів з підготовки до ЗНО та ДПА, що розміщені на сайті http://ucpa.com.ua. Зазначений доступ реалізується шляхом передачі замовленої Вами кількості робочих місць (логінів/паролів) (максимальна кількість: 10 робочих місць на школу). Основна умова використання: зазначені робочі місця (логіни/паролі) повинні використовуватись тільки на шкільних комп’ютерах та не повинні передаватись учням для домашнього користування.

Порядок замовлення та передачі логінів/паролів є наступним:

1.     Відправте замовлення вільної форми із зазначенням кількості необхідних робочих місць на адресу електронної пошти ucpa-school@ukr.net. У замовленні обов’язково укажіть контактний телефон школи, за яким з Вами в найкоротший термін зв’яжеться наш оператор.

2.     Після уточнення деталей ми надсилаємо замовлену кількість логінів/паролів. Для їх активації просто введіть логін/пароль у відповідних полях на головній сторінці http://ucpa.com.uaУВАГА! Для роботи з нашим проектом Вам не потрібно встановлювати на шкільних комп'ютерах жодних програм! УВАГА! Кожне робоче місце (логін/пароль) закріплюється за тим комп’ютером, з якого воно було активоване. Тому активуйте робочі місця з різних шкільних комп’ютерів!

3.     Користуйтесь нашими курсами!

 

Якщо Ви маєте інтернет-сайт школи, ми були б Вам дуже вдячні, якщо б Ви розмістили на ньому наш баннер. Проте, у будь-якому разі це не є обов’язковою умовою нашого співробітництва.

Якщо це Вас не утруднить, не могли б Ви повідомити інші школи Вашого населеного пункту про нашу пропозицію? Наші дані про школи взяті з відкритих джерел і можуть бути неточними, тому частина шкіл може не отримати нашої пропозиції. Ми будемо Вам дуже вдячні за це.

Також ми будемо Вам дуже вдячні, якщо Ви надішлете нам зауваження та побажання, що виникнуть у Вас під час користування нашим сайтом! Ми намагались створити дійсно корисний та якісний інтернет-ресурс і бажаємо продовжувати його вдосконалення.

З повагою,

адміністрація проекту «Український центр підготовки абітурієнтів»

http://ucpa.com.ua/

Конт. тел.: (099) 323-02-87

Просмотров: 680 | Добавил: Director | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]