Приветствую Вас Гость | RSS
Регистрация | Вход

Темы для Юкоз

Поделиться


Архив записей

Главная » 2015 » Май » 12 » ПАМ'ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГОЄМО!
12:36
ПАМ'ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГОЄМО!

         В рамках національно-патріотичного виховання, серед учнів СШ № 63 проведено акцію пам’яті: «Пам’ятаємо! Перемагаємо!»

          Протягом трьох місяців учні школи проводили пошукову роботу, результатом якої стала символічна меморіальна стіна, на якій відображено історію міста часів окупації в роки другої світової війни, розміщено фотоматеріали, присвячені пам’ятникам та пам’ятним знакам міста Маріуполя.  Особливе місце посідає частина виставки, присвячена ветеранам Другої Світової Війни. Школярі зібрали матеріал про своїх бабусь та дідусів, які були безпосередніми свідками тих страшних подій та мають, що розповісти нащадкам. Всі матеріали будуть підшиті у «Велику книгу пам’яті», яку другого вересня, в день 70річчя закінчення Другої Світової війни, під час урочистостей планується передати в дар шкільній бібліотеці.

Крім того, учні відвідували ветеранів, дякуючи їм за їх героїчне минуле.

08.05.2015 на шкільній сцені відбувся концерт-реквієм, присвячений жертвам Другої Світової війни, почесним гостем якого став ветеран Війни та Труда, полковник в запасі, начальник штабу батальйону - Котєнєв Григорій Денисович. Він розповів дітям про свою юність, про дорослі роки та про своїх друзів, про любов до Батьківщини та рідної землі.

30.04.2015 в усіх класах школи були запалені свічки на знак пам’яті про всіх, хто загинув, добуваючи нам свободу. А ввечері, 08.05.2015, на ганку школи відбувся мітинг-реквієм за загиблими під час Другої Світової Війни. Діти разом із батьками виклали у дворі школи палаючими свічками слово «Пам'ять». Після хвилини мовчання до присутніх звернулась директор школи Селіна Наталя Іванівна, яка подякувала всім та нагадала про важливість зберігання пам’яті про тих, хто поклав життя за наше щастя та наше сьогодні.

Просмотров: 1138 | Добавил: Director | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]