Приветствую Вас Гость | RSS
Регистрация | Вход

Темы для Юкоз

Поделиться


Архив записей

Главная » 2015 » Март » 26 » Урок мужності
12:23
Урок мужності

  

 20.03.2015р., в рамках національно-патріотичного виховання, з метою виховання почуття гордості за свою державу, усвідомлення важливості захисту національних інтересів та кордонів країни, збереження її цілісності, в  СШ №63 відбулися щорічні воєнно-патріотичні ігри «А ну-мо хлопці!» між учнями старших класів. Приємно відзначити, що в цьому заході прийняло участь багато спритних учасників, які гідно захищали честь свого класу. У конкурсі взяли участь 3 команди з числа учнів 10-11 класів, які змагались між собою у таких напрямах: «Теоретична підготовка», «Стройові прийоми зі зброєю», «Надягання протигазу», «Перетягування канату» та «Вправи на перекладині», де кожний із спортсменів зміг показати свою чоловічу силу, зробивши максимальну кількість підтягувань.

     Відкрили змагання традиційно гімном України, а привітання команд проходило під гаслом «В нас одна Україна – єдина Батьківщина».

     Протягом всього свята хлопці повністю віддавались змаганням. Всі без винятку показали справжній чоловічий та патріотичний дух. Для того, щоб перемогу зарахували, хлопцям треба було докласти великих зусиль, адже всі суперники були гідними та сильними. Вболівальники стали свідками справжніх спортивних поєдинків. Хлопці та дівчата самовіддано підтримували свої команди речівками та закликами до перемоги.  

     В Кожному конкурсі були визначені переможці, які були нагороджені грамотами та солодкими призами.

 

Просмотров: 979 | Добавил: Director | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]