Приветствую Вас Гость | RSS
Регистрация | Вход

Темы для Юкоз

Поделиться


Архив записей

Главная » 2014 » Март » 21 » До 200річчя Шевченка
14:25
До 200річчя Шевченка

Уже традиційно в березні в нашій школі урочисто вшановують славетного сина українського народу Тараса Шевченка.


З метою виховання поваги до Шевченкового слова, зацікавленості дітей до детального вивчення життєвого і творчого шляху в школі, впродовж місяця, пройшли найрізноманітніші заходи з нагоди 200-річча від дня народження Кобзаря. Під час них школярі були залучені до глибин Шевченківської мудрості, утвердження його духовних заповідей.

В рамках вшанування пам’яті великого Кобзаря проходили  літературні  змагання, класні години, присвячені талановитому письменнику. Крім того, відбулася вікторин «Наш Шевченко», під час якої виконували тестові завдання, розв’язували кросворди, проходили «лабіринти».


Спільно зі шкільною бібліотекою вчителі-словесники підготували і провели конкурс «Знай і люби поезію Шевченка». У ньому взяли участь учні 6-хкласів. Крім того, в бібліотеці було обладнано книжну виставку «Шануймо слово Кобзаря».


У конкурсі ілюстрацій до творів Т. Г. Шевченка  прийняли участь наші шкільні художники. Велика виставка малюнків зайняла своє почесне місце біля бібліотеки.

Для старших класів  пройшов радіо-диктант «Шевченко», написавши який, кожен бажаючий  міг  показати свої знання з української мови.                   


А 11-ті класи поклали  квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченка, біля якого прочитали найбільш відомі вірші письменника.

Також  цікаво пройшов конкурс віршів Т.Г.Шевченка. У ньому прийняли участь учні 3-11 класів. Увінчала урочистості літературно - музична композиція «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття», в якій прийняли участь учні 5-8 класів.                                                                 


 

 

Просмотров: 522 | Добавил: Director | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]